Web Hosting

e-studio.dk har siden 2004 tilbudt en lang række web hosting services til meget attraktive priser. De mest populære services er vore webhoteller og TYPO3 hoteller. Til disse to produkter kan en række tillægsydelser vælges. Det er blandt andet muligt at tilkøbe SMS-gateway, betalingsgateway og SSL-certifikat.

Fokus på stabile webløsninger

Det er vores målsætning at levere stabile webløsninger, som opfylder vore kunders ønsker og forventninger. Definitionen af en service er hos os en ydelse, som kunden modtager imod betaling uden derved at påtage sig nogen form for risiko. Vi bærer således hele ansvaret for, at servicen leveres til kunden i overenstemmelse med kundens forventninger.

Oppetiden er garanteret

For at det hele ikke bare skal være flotte ord og gode intentioner, garanterer vi på alle vore produkter, at oppetiden er helt i top. For hvert enkelt produkt er en garanteret oppetid således anført, og for alle produkter er denne som minimum angivet til 99 %.

Det er ikke let at levere stabile webløsninger, men vi har nu, siden 2004, gjort netop dette. Klik her for at læse mere om vores infrastruktur og målsætninger.