eMail

Mailhotel med nem administration af email-konti. Ved hjælp af et brugervenligt system kan du nemt oprette e-mail-konti, indstille eller skifte password samt tilføje supplerende services efter behov.
Du kan hente din e-mail over alt i hele verdenen. Med et mailhotel medfølger nemlig et brugervenligt webmail-system, der gør det muligt at læse dine e-mail direkte fra en hvilken som helst internetbrowser.

Stabil løsning

Da e-mails ofte vil være en central kommunikationsvej mellem dig og dine kunder / leverandører er det naturligvis vigtigt med en stabil løsning. Hos e-studio.dk har vi mange års erfaringen indenfor hosting og kan levere dig en af Danmarks absolut bedste oppetider. Dette beviser vi med vores oppetidsgaranti på 99 %, som er din garanti for en løsning, som altid virker.

Sikkerhed

Inkluderet i prisen er SSL kryptering af både POP3, IMAP, ASMTP og Webmail. Dette er din sikkerhed for, at dine e-mails eller adgangskoder ikke bliver opsnappet på vejen fra din PC og til vore servere. Dette er særlig brugbart for kunder, som benytter offentligt tilgængelige trådløse netværk som eksempelvis hot spots i toge eller i lufthavne.
For at sikre dig imod uønskede e-mails medfølger et effektivt anti-spam filter. Dette filter kan spare dig for meget tid ved at fjerne spam, inden den ender i din indbakke. Det er muligt selv at indstille spam-filteret efter behov eller helt at slå det fra.

Indhold

Serverplads 10 GB
Oppetidsgaranti 99.7%
Email konti 25
Email aliaser Ubegrænset
Automatisk emailkonfiguration
Webmail
Spamfilter
Antivirus
Gratis mailsupport
Gratis telefonsupport

Pris og betaling

Oprettelse 0 DKK
Pris pr måned 9 DKK