SMS Gateway

Stabil SMS gateway

Som webhotel kunde har du mulighed for at få oprettet en SMS-gateway, der gør det muligt at sende elektroniske beskeder direkte til et ønsket mobilnummer.

Med en SMS gateway kan du give dine kunder et øget service niveau ved at holde dem opdateret direkte via SMS. Denne øgede service kan være med til at forbedre købsoplevelsen hos mange kunder. Den forbedrede købsoplevelse kan være med til at øge kundeloyaliteten og derigennem øge chancerne for at kunderne vender tilbage.

For at benytte SMS Gateway skal du lave en forespørgsel indeholdende et brugernavn og password, som du får udleveret ved oprettelsen. Forespørgslen skal være af typen GET og er nem at lave. Forespørgslen skal indeholde følgende:

user: Dit brugernavn
recipient: Modtageren af SMS beskeden
message: Din besked (Husk at url-encode den)
checksum: MD5 sum i hexadecimal form af beskeden (ikke url-encoded) tilføjet dit password
Vi hjælper dig gerne med kode eksempler, så hvis teksten ovenfor er sort snak, sørger vi for, at det alligevel bliver nemt for dig at gå til.

SMS gatewayen er et værktøj som alene giver dig mulighed for at kontakte dine kunder direkte på deres mobil. Det er således ikke muligt at modtage SMS'er fra kunder.

Pris og betaling

Oprettelse 359 DKK
Pris pr måned 79 DKK

SMSgateway

Pris pr. sms 30 øre