Opsætning af e-mail (Mozilla Thunderbird 3)

Følg denne guide for at opsætte en e-mail konto i Thunderbird 3.x. Inden du kan opsætte din e-mail heri, er det en forudsætninger, at du har oprettet e-mailadressen i dit kontrolpanel. Klik her for at læse mere om, hvordan du opretter e-mail adresser.

Start Thunderbird og vælg "File", "New", "Mail Account...".

Indtast dit navn (det navn du ønsker skal stå som afsender), din e-mail adresse og din adgangskode og klik på næste.

Thunderbird forsøger nu selv at sætte din e-mail op. Tryk på "Stop" og herefter på "Edit".

Som brugernavn indtaster du din e-mailadresse. Dog erstatter du "@" med "+".

"Incoming:" sættes til "mail.e-studio.dk", "POP", "995", "SSL/TLS"

"Outgoing:" sættes til "mail.e-studio.dk", "SMTP", "465", "SSL/TLS"

OBS: Hvis du ønsker at benytte IMAP sæt da "Incoming:" til "IMAP" og "993" i stedet.

Klik på "Re-test Configuration".

Afvent at Thunderbird tester din opsætning.

Det er ikke unormalt, at Thunderbird ændrer dine indtastninger. Sker dette, skal du klikke på "Edit" igen og gentage step 4, indtil Thunderbird har accepteret dine indtastninger.

Når dette er gjort, kan du herefter klikke på "Create Account"

Din e-mail er nu opsat i Thunderbird.