Mit PHP script henter ikke indholdet fra mine formularer eller adressebaren?

Dette skyldes formegentlig, at dit script ikke er programmeret til at kunne håndteres med REGISTER_GLOBALS (En PHP indstilling) sat til at være OFF.

At REGISTER_GLOBALS er sat til dette, betyder at variabler fra formularer m.m. skal hentes på en anden måde.

Såfremt du ønsker det, kan du sætte REGISTER_GLOBALS til ON. Klik her for at læse hvordan.

Du kan læse mere om REGISTER_GLOBALS på nedenstående link:
http://dk.php.net/register_globals