Opsætning af e-mail (Mail - OS X 10.4+)

Denne guide viser dig, hvordan du opsætter din e-mail konti i Mail i OS X. Guiden er lavet i OS X 10.4 (Tiger), men virker også i senere versioner.

Vælg "Mail" - "Indstillinger".

Vælg Konti og klik på det nederste lille "+"-tegn.

Som kontotype anbefales det, at du vælger POP3. Kun såfremt du ønsker at benytte den e-mail konto på flere PC'er anbefales det, at du benytter IMAP.

"Fulde navn" udfyldes med det navn, som du ønsker, at modtagere af e-mail skal se. E-postadresse udfyldes med din e-mailadresse.

Beskrivelse af konto er et valgfrit felt, så hvad du skrever her er op til dig.

Server til indgående post er mail.e-studio.dk.

Brugernavn udfyldes med din e-mailadresse hvor "@" er udskiftet med et "+". Er du eksempelvis ved at opsætte adressen salg@mitfirma.dk, skal du her indtaste salg+mitfirma.dk.

Adgangskode udfyldes med den adgangskode, som du har valgt, da du oprette e-mailadressen. Husk: Der er forskel på store og små bogstaver!

I det næste skræmbillede behøver du ikke udfylde noget. Dog anbefaler vi, at du sætter kryds i "Brug SSL (Secure Socket Layer)", da dette øger sikkerheden.

Server til udgående post, er det samme som til indgående post (mail.e-studio.dk). Husk at sætte kryds i brug godkendelse.

Brugernavn og Adgangskode er de samme som ved indgående postserver.

Vi anbefaler her igen, at du sætter kryds i brug SSL (Secure Socket Layer), men dette er igen frivilligt.

Såfremt din internetudbyder blokerer for brugen SMTP servere uden SSL, kan det ligeledes være nødvendigt at slå denne indstilling til.