Reseller hosting

Tjen penge på at sælge vores webhosting til dine kunder!

Reseller hosting er som skabt til alle webdesignere, webudviklere eller studerende med webtalent, der vil tjene penge på at hoste hjemmesider for en tredjepart.

Nemme 1-kliks-installationer

Nemme 1-kliks-installationer Vores populære 1-kliks-installationer med bl.a. WordPress er inkluderet i begge reseller-løsninger.

Bestem selv dine priser!

Du sammensætter selv dine pakker og priser samt fakturer dine kunder.
Vi sørger for driften.

Tilpas efter behov

Tilpas efter behov Du kan altid justere ressourcer i din reseller løsning, efter dine og dine kunders behov - der er intet loft!

I dit reseller kontrolpanel har du bl.a. mulighed for 1-klik oprettelse af disse systemer

Vores reseller priser

eReseller

Start fra 600 Kr årligt inkl.moms

Tilpas herefter når du vokser.
 • 10 cPanel konti inkluderet
 • 40gb data
 • 30 dages backup
 • LiteSpeed WebServer
 • Mulighed for tilkøb af GB
 • Mulighed for tilkøb af konti.

Hvad er Reseller Hosting?

Reseller hosting hos e-studio giver freelancere og webbureauer mulighed for at udvide deres forretning ved at tilbyde webhosting til deres kunder uden at skulle bekymre sig om den tekniske infrastruktur.

Ved at samarbejde med e-studio kan freelancere og bureauer tilbyde en omfattende løsning til deres kunder, samtidig med at de genererer ekstra indtægter gennem kickbacks. Dette tillader dem at tilføje værdifulde kompetencer til deres serviceudbud, såsom webdesign/udvikling, SEO og marketing, mens de stadig holder fokus på deres kernekompetencer.

Derfor skal du vælge Reseller hosting:

 • Generér ekstra indtægter gennem kickbacks.
 • Bestem selv dine priser overfor dine kunder
 • Skalerbare løsninger som tilpasses kundens behov
 • Bevar fokus på dine kernekompetencer
 • Vi står for alt det tekniske
 • Nemme 1-kliks-installationer med f.eks. WoordPress
 • Whitelabel så hosting for dine kunder er i dit navn

Hvilken reseller løsning skal jeg vælge?

For at dække så mange kunders behov som muligt, har vi valgt at tilbyde vores Reseller-aftale på to forskellige løsninger.

Den ene (og billigste) løsning er den delte løsning. Vælges denne løsning, bliver man placeret på vores delte infrastruktur, hvilket betyder at der kan ligge flere resellere på samme server.

Vælger man derimod VPS-løsningen, opsættes hele løsningen på en virtuel server som er dedikeret til den enkelte reseller. Dermed kan løsningen ligeledes blive 100% whitelabeled. Dette betyder at alle server-adresser, farver og logoer i kontrolpanelet m.m. vil afspejle din virksomheds domæne. F.eks. kan dine kunder logge på kontrolpanelet via adressen kontrolpanel.dit-domæne.dk.

Det er naturligvis muligt at starte på den delte løsning, og skifte til VPS-løsningen i takt med at ens virksomhed vokser og kundeantallet stiger. Få et uforpligtende tilbud på reseller løsning

Vores konsulenter hjælper dig godt igang!

Vi står for driften, og opsætningen af din reseller løsning - så du kan holde fokus på din forretning. Har du allerede cPanel miljø hos en anden udbyder kan vi hjælpe dig gratis med migreringen.

Skulle du være i tvivl om Reseller hosting hos e-studio.dk er noget for dig, så kontakt os gerne og vi tager uforpligtende snak om mulighederne.