Hvordan tilføjer jeg et ekstra domæne til min konto?

Du tilføjer et ekstra domæne til din konto via vores kontrolpanel cPanel.

Det kan du tilgå direkte med de koder der er tilsendt dig, du kan også tilgå det via kundeområdet ved at login her på siden.

Når du er i kontrolpanelet trykker du på Tilføjelsesdomæner (Addon Domains hvis dit kontrolpanel står på engelsk).

Tilføj ekstra domæne i cPanel

Ovenstående tilføjer de nødvendige zoner til vores navneservere ns1.e-studio.dk, ns2.e-studio.dk, ns3.e-studio.dk og dit domæne er klar til at skifte navneserver mod vores servere.

Et .dk domæne skifter du navneserver på via dk-hostmaster.dk's selvbetjening