Fjernsupport

Med vores fjernsupport har vore supportere mulighed for at se din PC, samt overtage styringen af denne. På den måde lettes både fejlsøgning og løsningen af det givne problem.

For at give os adgang skal du hente en af de to nedenstående klienter. Har du en PC med Windows installeret, skal du vælge det første link. Har du derimod en Apple Macintosh med OS X skal du vælge det sidste link. Er du i tvivl om hvilket link, du skal vælge, så kontakt vores support for hjælp.

Klik her for Windows Fjernsupport

Klik her for OS X Fjernsupport

Du skal blot åbne programmet og herefter oplyse dit bruger ID og din unikke adgangskode. Du kan evt. gemme programmet på dit skrivebord, så du hurtigt kan få hjælp en anden gang.

Når programmet er åbnet, kan du ringe på tlf. 88 80 90 45. Såfremt du ikke kommer igennem med det samme, kan du også sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og bede om at blive ringet op.

Du kan ikke benytte din PC, mens vi overtager styringen, men har mulighed for, på hvilket som helst tidspunkt, at afbryde forbindelsen.

Er du på farten kan du også lade din PC stå med support klienten åben og sende dit ID og adgangskode til vores support. På den måde kan vi logge på din PC, uden du behøver at være i nærheden. Husk i den forbindelse at slå evt. standby funktioner fra, så din computer ikke slukker eller går i standby i mellemtiden.