Rådgivning

Den rigtige rådgivning er essentiel, hvis man vil klare sig i et hurtigt voksende og til tider uoverskuelig informationssamfund.

Vi ser det som en stor tillidssag, når en kunde kontakter os for at få hjælp til indkøb af de rigtige programmer eller de rigtige arbejdsstationer til hans / hendes medarbejdere.

Det er derfor vigtigt for os at komme i en tæt dialog med kunden for at ramme kundens behov så præcist som muligt.

e-studio.dk er en uafhængig virksomhed. Vi er således ikke, som så mange andre, i lommerne på software eller hardware producenter.

Vi giver altid en objektiv vurdering baseret på kundens behov og ikke vore leverandørers.

Vi giver gerne uforpligtende tilbud, så hold dem ikke tilbage fra at kontakte os